top of page

Yağlı Veya Renkli Yağlı Parkelerin Bakımı Nasıl Yapılır?



Yağlı veya renkli-yağlı parkelerinizi elektrik süpürgenizin uygun fırça aparatıyla rutin olarak temizleyebilirsiniz. Elektrik süpürgesi kullanımı, yüzeydeki toz ve kirin, yağa nüfuz etmeden ve parlaklığını matlaştırmadan yapılabilecek en iyi temizleme yöntemidir. Eğer parkenizin üst bitiş malzemesinde matlaşma oluştuysa ve ayakkabı izleri belirmeye başladıysa, makine ya da manuel olarak yapılacak olan bakım malzemesi uygulaması hem parlaklığı yenileyecek hem de ayak izlerini kapatacaktır.

4-6 aylık periyotlarda, parkelerinizi yakından inceleyerek herhangi bir kir birikip birikmediğini ya da yağın yoğunluğunu kaybetmiş olup olmadığını iyice kontrol edin. Eğer parkeleriniz orijinal hallerinden daha koyu renkte yağlanmışsa, yoğun olarak kullanılan alanlarda zamanla parkenin renginde açılma olabilir.


Parkelerde ulaşılması güç yerlere yerleşen kirler, kötü kullanılmış alanlar, ayak altı ve yoğun kullanım alanlarında oluşan renk açılmaları için uzmanlarımıza danışarak, parkenize mutlaka uygun bakım malzemesi kullanın.

Son derece kirli zeminlerde genel ve derin bir temizlik sağlamak ve tüm zeminin yeniden parlamasını, yağının orijinal koşullardaki haline yakın bir görünüme kavuşmasını sağlamak için profesyonel destek alınmalıdır. Firmamız bu konuda kendi kadrosu ile hizmet vermektedir.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page