top of page

Dış Mekanda Ahşap Yer Döşemesi Sürdürülebilir Bir Tercih Midir?


Bahçelerinizde, balkon ve teraslarınızda, havuz kenarlarında, kısacası açık veya kapalı tüm ıslak zeminlerde ahşabın sıcaklığını hissetmek isterseniz, Hüni Home & Garden‘ın ürün gamında bulunan Decking’leri tercih edebilirsiniz.


Bu ürünler, dış ortamlara dayanıklı ağaçlardan seçilip özel kurutma sistemleriyle hazırlanır. Kendine özgü aparatlarıyla yerinde monte edilir. Güneş, su, yağmur, kar gibi tüm doğal şartlarda ilk günkü özelliğini bozmadan yıllarca kullanılabilirler. Bakımı içinse belirli periyotlarda ahşap bakım yağları kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


Üst yüzeylerinde kaymayı engellemek amacıyla oluklu olarak kullanılan malzemelerin özel olarak tasarlanmış alt yapısı ise, suyun rahatça akmasını sağlamakta; toz ve kir birikimini engellemektedir. Ahşap ızgaralar üzerine özel montaj malzemeleriyle üstten veya yandan birleştirme yöntemiyle uygulanan bu ürünler; dilendiği taktirde sabit veyahut taşınabilir (demonte) şekilde uygulanabilmektedir.


Boyları 1.5 ile 4 metre arasında değişen Merbau, Ipe, İroko ve Teak Ağacından imal edilen Deck Malzemeleri seçebileceğiniz gibi 45 x 45 cm veya 90 x 90 cm kareler şeklinde hazırlanmış ürünleri de tercih edebilirsiniz.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page